Wie zijn wij?

ICT staat of valt naargelang de keuzes die gemaakt worden. Het gaat er dus niet om hoeveel geld je gespendeerd hebt, maar eerder aan wat je dat geld hebt gegeven. Het maken van gefundeerde keuzes, daarin zit onze grootste uitdaging. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Onze ervaring beperkt zich niet enkel tot de kleinere KMO. Bij ons is elke klant welkom, wij leveren ICT diensten voor KMO's met 3 tot 300 werkstations. Op die manier wordt de know how, en worden de concepten die je ziet bij grotere bedrijven, nu ook toegankelijk voor de kleinere KMO.

Een van onze unieke pluspunten is "het in staat zijn" een compleet voorstel te doen voor de vernieuwing of optimalisatie van uw computernetwerk en alles wat erbij hoort.

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al jullie hard en software projecten, VOIP oplossingen, iOT projecten, BYOD, Camerabewaking, enz.. .

Werkt u graag met een vaste contactpersoon ? Via ons partner netwerk hebben we steeds de juiste man op de juiste plaats.Is flexibel zijn en meedenken met uw organisatie een troef ? Op een slimme manier omgaan met ICT geeft je een streepje voor op de competitie.
Op die manier hoeft U nooit het gevoel te hebben dat uw verwachtingen niet ingelost werden.

Onze producten

 

teamviewersupport

 

Onze troeven

Onafhankelijk advies

Is uw netwerk traag of werkt het niet naar behoren?
Wij optimaliseren uw computernetwerk op een correcte manier.Laat het onderzoeken via een vlot leesbare en verhelderende audit.

" =>  Contacteer ons voor meer info..  "